..the city of Rome, the people, the landscapes and other
martedì 18 marzo 2008
Details - Dettagli
The decorated lights,
Le luci decorate,
a flower suspended in the air,
un fiore sospeso nell'aria,
a plate very served (flun di zuppa inglese con gelato alla vaniglia),
...the simple details that make the difference
un piatto ben servito (flun di zuppa inglese con gelato alla vaniglia),
... i semplici dettagli che fanno la differenza.
Iscriviti a:
Commenti sul post (Atom)
Discover Various Artists!
"Are you mad about what has been happening inside Iran these days? Well then take a deep breath... blow it all into a Green Balloon... and wait until Friday afternoon to send it up to the sky, wherever you are on this planet. Millions of Iranians inside Iran are planning to paint the sky green on Friday exactly at 1pm Tehran time. The non-violent green movement is being cracked down on the ground, so lets take it to the sky."
Archivio blog
-
▼
2008
(152)
-
▼
marzo
(16)
- First appointment... - Primo appuntamento...
- The first trees I primi alberi
- the first trees
- Returning to house - Tornando a casa
- Finally in office! Finalmente in ufficio
- AUGURI !
- Anywhere you is… - Ovunque tu sia
- Details - Dettagli
- City strangeness - Stranezze cittadine
- Six Words: Story of My Life
- At the end of the night - Al termine della notte
- "Too miracle, S. Antonio!" - "Troppa grazia, S. An...
- Eternal love
- The happiness's secret - Il segreto della felicità
- A small drop – Una piccolo goccia
- Marzo 2008
-
▼
marzo
(16)
9 commenti:
Sto cercando di capire qual è il rapporto tra le luci decorate e il piatto. Hai mangiato in un ristorante?
Il luci sono molto bello e sono certo che la fine del pasto era molto buono!
Bonjour,
Quel plaisir à regarder, l'oeil et le goût.... La glace à la vanille est irrésistible pour moi....
Dieu est dans le détail..... Dit-on!
Bonne journée à toi.
@Claude: Les lumières et le doux sont seulement deux éléments du restaurant, pour souligner que parfois des petites perspicacités changent la vision des choses qui nous entourent.(perfetto italiano!)
@Mathilde: Nous avions demandé un autre type de doux, mais le chef il a envoyé à dire que nous devions absoluement goûter cela, et après l'en avoir goûté nous avons pris de nouveau(!).
Une composition florale originale et tres amusante!!
J'adore ton mot pour parler du dessert ou des douceurs..
"Le Doux"
C'est une parfaite traduction,c'est un delice de pouvoir terminer un repas par un tout petit peu de "doux" a savourer lentement..
gouter les petits plaisirs de la vie..
PS: Je redoute, je redoute "ce doux" que j'aime tant..
Je vais à Stresa dans 2 semaines.. Et les glaces en Italie! Tu ne me diras pas le contraire...
Je n'ai pas le droit d'en goûter. Je triche un peu.. une petite cuillère de temps à autre.....
Oh my word, that dessert looks delicious and is so artfully presented! You've made me hungry for something sweet and it is just the morning here. The hanging flowers give such a romantic and springtime look to that room. How beautiful! You continue to amaze me with your eye for a great photo.
very nice series. The last on is particularly alluring.
Le plaisir des yeux et de la table. Oh! les glaces italiennes, un régal. En mai je vais sur la côte d'azur et je vais aller faire un petit saut en Italie, San Remo n'est pas loin.
agree with your sentiments......and those lamps are such a beautiful sight!!!
Posta un commento